Ruimtelijke onderbouwing uitbreiding politiehondenterrein Boukoul
25 juni 2015
Ruimtelijke onderbouwing Blankwater 12 te Swalmen
24 juni 2015
Toon alles

Het bedrijf is sinds 2005 gevestigd aan de Lorbaan te Grashoek als een agrarisch hulpbedrijf met opdrachtgevers in het buitengebied, waarvoor in hoofdzaak loonwerk en grondverzet wordt uitgevoerd, zoals maaien, bemesten, ploegen en graafwerk. Het machinepark bestaat uit moderne landbouwmachines die agrariërs nodig hebben, zoals tractoren, hakselaars, maïskarren, opraapwagens, kranen, bulldozers etc.. www.markvanroij.nl.

In de ruimtelijke onderbouwing is de bouw van een 2e bedrijfshal gemotiveerd, waardoor het volledige machinepark inpandig gestald kan worden. Voor de omgevingsvergunning zijn specialistische onderzoeken uitgevoerd op het gebied van bodem en geluid. De landschappelijke inpassing is verzorgd door de Plattelandscoöperatie Peel & Maas regio www.plattelandscooperatie.nl

Voor de procedure van het bestemmingsplan “Buitengebied Peel en Maas” is door AT namens het bedrijf een zienswijze en vervolgens beroep ingesteld bij de Raad van State. Deze procedures hebben tot een aanpassing van het bestemmingsplan geleid.

Het loonwerkersbedrijf is daarmee gereed voor de toekomst als moderne dienstverlener voor de agrarische opdrachtgevers in het buitengebied.